Diary

Profile_small

E Cigaretter kunne hjælpe mennesker som meget gerne vil stoppe med at ryge de giftige normale cigaretter

En elektronisk cigaret er ikke bare endnu en måde at ryge på, det er en måde at holde med at ryge på. Giver det ikke meget mening så følg med her og bliv lidt smartere om hvordan det hænger sammen.

Vi gamle rygere er ikke imponeret af den nye e cigaret, kan sagtens se plus siderne, men det er sgu bare ikke det samme som at ryge rigtig tobak. Det er det som de fleste hærdede rygere vil sige som begrundelse, og jer er næsten enig i dette, men det skal så også siges at der er visse sager som spiller ind på dette, for har man kun prøvet en eller to slags el cigaretter, så kan man ikke helt afvise el cigaretter endnu, der er kommet mange og langt bedre el cigaretter på banen det sidste stykke tid. Jeg fandt for nogen timer siden en e cigaret med volt regulator, den kunne skrues op til at man nærmest fik hoste anfald af den, men med den rette justering er det nok det tætteste, som jeg nogensinde har prøvet, og som minder om at ryge normale cigaretter.

Ydermere spiller væsken også en utrolig stor del af det her, man kan jo få e væske uden nikotin eller med, det første, altså væsken uden nikotin er ikke meget bevendt, det virker faktisk bare som at stikke hovedet hen over en gryde med kogende vand, men med nikotin får man en følelse af mæthed, så på denne måde er det ret nemt at stoppe med at ryge almindelige cigaretter.

Er du blevet nysgerring og har lyst at prøve, enten for første gang, eller bare prøve igen, nu hvor udviklingen er blevet så god? Så er der hjælp at hente her, du kan selv læse meget mere om de forskellige e cigaretter og vurdere hvilken en som passer dig bedst som person! Hvis det bare er et halvt år siden du testede at dampe, så vil du blive ekstremt imponeret over udviklingen indenfor e cigaret verdenen. Hvor finder man så denne el cigaret henne, og hvordan kan man vide hvilken er den bedste, ja et link er alt hvad der skal til: billige e cigaretter

Hvorfor skulle jeg droppe cigaretterne tænker du sikkert, ja med priser på 43 kroner for 20 cigaretter, kan du ikke som det eneste spare en masse kroner på det, men elektroniske cigaretter påvirker heller ikke din omgangskreds, du får meget bedre tilværelse, ingen ildelugtende tænder eller fingre, ja man kunne sgu blive ved med at nævne fordele ved e cigaret rygning kontra normal rygning!

Hvem vil ikke gerne kunne ryge uden at det genere andre, hvem vil ikke gerne kunne ryge indendørs som i gamle dage, hvem vil ikke gerne spare kroner på rygning? Ja 3 nemme spørgsmål som bliver besvaret med en elektronisk cigaret i hånden, ikke alle steder er det tilladt at ryge på arbejdet endnu, men det kommer når først det er bevist uden tvivl at ecigs ikke er skadelige for andre!

Men hvorfor spilde tid på og tænke mere over det, kom ind på den nye blog og oplev mere, find links til de bedste elektroniske cigaretter, få løbende opdateret information angående nye og hotte ecigs, de er her for at blive, så hop med på moden fra starten.

Besøg el cigaret bloggen og bliv chokeret over disse teknologiske ecigs som bare fungerer som de skal.

Tags:
Leave a Comment  *   Total Comments (1)